Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Orvosa szerint Massa újra versenyezni fog - 2009. július 29. szerda 15:19

2009.08.02

"Kétségem sincs afelől, hogy Felipe újra versenyezni fog. Ebben teljesen biztos vagyok" – mondta a szakember az olasz Gazzetta dello Sportnak.

"A helyzet még mindig komoly, de azt gondolom, hogy az élete már nincsen veszélyben. Az elmúlt órákban hihetetlenül sokat javult az állapota, gondolni sem mertük volna, hogy ilyen gyorsan reagál a szervezete."

Kép Ami a szemsérülését illeti, Almann úgy gondolja, hogy nincsen ok az aggodalomra, legalábbis az eddigi vizsgálatok ezt mutatják: "A szemét kinyitotta, természetesen nagyon óvatosan, mert még mindig be van dagadva, és azt mondta, hogy lát vele. Látása nem gyengült."

A Ferrari megerősítette, hogy a brazil versenyző még a mai nap folyamán elhagyhatja az intenzív osztályt, ám arra nem tett utalást, hogy valóban már csütörtökön Párizsba venné az irányt, ahol állítólag folytatódik a gyógykezeltetése.

"Fantasztikusan fejlődik, javul az állapota" – mondta Stefano Domenicali csapatfőnök, aki egyelőre még nem akar arról beszélni, mikor térhet vissza versenyzője, ugyanis most az a legfontosabb, hogy teljesen felépüljön.

"Az adatok bíztatóak, azonban az ilyen helyzetekben jobb inkább óvatosnak lenni, és lépésről lépésre haladni. Azt szeretnénk, ha minél előbb felépülne. Megerősítettem neki, hogy már alig várjuk, hogy visszatérjen, és az autó az övé, így amint elég fitt lesz a versenyzéshez, azonnal visszatérhet."

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.