Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Massa hétfőn elhagyja a kórházat és Magyarországot - 2009. július 31. péntek 15:21

2009.08.02

A Ferrari brazil versenyzője a Magyar Nagydíj szombati időmérőjén sérült meg, mikor egy közel egy kilós acélrugó áttörte sisakjának plexijét, melynek következtében koponyasérülést szenvedett, ami azonnali operációt igényelt. 

Kép Massa állapota azonban napról-napra javul, hétfőn felébresztették az altatásból, és levették a lélegeztető gépről, szerdán már az intenzív osztályt is elhagyhatta, ma pedig bejelentették, hogy mivel minden a terveknek megfelelően alakul, jövő hétfőn elhagyhatja a kórházat.

Mindezt magánorvosa, Dino Altman erősítette meg pénteken, aki azt is elmondta, hogy a brazil pilóta jól érzi magát, úgy tűnik, a szemével is minden rendben, és nem lesz szükség speciális utókezelésre, így nem tervezik, hogy Párizsba szállítsák Gerard Saillant klinikájára, ahol korábban helyettesét, Michael Schumachert is kezelték, miután 1999-ben eltörte lábát.

Altman szerint Massa hangulata kiváló, visszatért az életkedve, és ha minden a tervek szerint alakul, akkor akár még az idei évben újból versenyautóba ülhet, ám az biztos, hogy az augusztus végi Európa Nagydíjon nem áll rajthoz.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.