Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mosley az internetes hírszolgáltatás megreformálása mellett

2009.02.09

Max Mosley a sporton belüli változtatások mellett a Formula-1-es hírszolgáltatást is megreformálná. Az Internet egyre szélesebb körben hódít, és az FIA elnöke ezt akarja kihasználni a sport népszerűsítésére.

"A 18-24 évesek nagy része mit tesz egész nap? Internetezik. Gondoljanak csak bele, minden felvételt az interneten is meg lehetne tekinteni, beleértve a négy időmonitort is, amit a csapatok néznek a boxban. A garázsokban, a paddockban, és a csapatok vendéglátó egységeiben is kamerát helyeznénk el, így tényleg az események középpontjában érezhetné magát a néző." – jelentette ki Mosley egy londoni sajtórendezvényen.

"Bernie Ecclestone még kicsit szkeptikus az internettel kapcsolatban, de ha sikerül megváltoztatni az álláspontját, nagyszerű dolgokat valósíthatunk meg. Szeretném megreformálni az internetet, mert ez egy igen elhanyagolt terültet a Formula-1-ben."

A feltételezések szerint hamarosan bizonyos internetes oldalak szerkesztői is kaphatnak akkreditációt a Formula-1-es versenyekre. Jelenleg erre csak külön engedéllyel van lehetőség.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.