Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Dennis lemond a csapatvezetői posztról

2009.01.17

Mindez egyébként senkit nem érhetett meglepetésként, hiszen a 61 éves brit szakember már többször pedzegette, hogy hamarosan a háttérbe vonul.

Dennis a csapat új autó bemutatójának napjára időzítette a bejelentést, azonban az újságíróknak elmondta, szó sincs arról, hogy visszavonulna, mindössze más területen folytatja tovább a munkát a McLaren Csoporton belül.

"Az első dolog, amit tenni fogok, hogy még keményebben dolgozok. Ez az elsődleges célom" – mondta Dennis. "Növelni kell a munkatempót, mert szerintem a szervezetünk összes tagja érzi, hogy egy nagyon kemény időszak vár ránk."

"Világos céljaink vannak az autógyártási programunkkal kapcsolatban, ami szintén komoly kihívást tartogat. Bármilyen terméket is dobunk piacra, arra nem lesz olyan nagy kereslet a jelenlegi gazdasági helyzetben."

"Úgy gondolom, itt az ideje, hogy Martin átvegye tőlem a csapatvezetői feladatokat. Március elsejével lemondok a jelenlegi tisztségemről. Ettől függetlenül elutazom majd versenyekre, nem az összesre, mert szenvedélyem az autóversenyzés."

"Még keményebben akarok dolgozni, és nagyobb felelősséget szeretnék vállalni a csoporton belül. Én leszek az elnök vezérigazgató. Itt az ideje, és azt kell mondanom, hogy ez 100%-ig az én döntésem."

"Senki ne úgy tekintsen erre, mint egy visszavonulásra, hiszen még keményebben akarok dolgozni más területeken, és ezt egyszerűen nem lehet összeegyeztetni a jelenlegi munkámmal, amit Martin biztosan nagyon fog élvezni" – tette hozzá Dennis.


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.