Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bruno Senna nem tér vissza a GP2-be!

2009.02.09

Senna a 2008-as szezon után kapott tesztlehetőséget a Honda F1-es csapatától, és jó esélye volt arra, hogy 2009-ben Jenson Button márkatársa legyen a brackley-i alakulatnál. Csakhogy a Honda F1-ből való kivonulása miatt nehéz helyzetbe került, és nem is nagyon lehetett róla hallani az elmúlt hetekben.

A Honda bejelentése után a többség arra számított, hogy Senna visszamegy GP2-es csapatához, az autosport.com azonban felfedte, hogy a 25 éves pilóta közölte az iSport vezetőségével, hogy inkább továbbra is vár egy F1-es lehetőségre, és nem tér vissza a GP2-be.

Ha azonban a Honda F1-es csapatának nem lesz új tulajdonosa a márciusi szezonnyitó előtt, egy olyan befektető, aki alkalmazza a brazilt, akkor Sennának egyébként már csak a Toro Rossónál lenne esélye a Forma-1-ben való bemutatkozásra, mivel egyedül a faenzai gárdánál van még egy kiadó hely 2009-re.

Utóbbi alakulatról azonban azt rebesgetik, hogy már megegyezett Sébastien Bourdais-val a folytatásról, és hamarosan sor kerül a hivatalos bejelentésre is. A Toro Rosso január elején Sébastien Buemi szerződtetését már megerősítette.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.