Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Williams véglegesítette 2009-es autójuk festését

2009.02.27

A Williams csütörtökön médianapot tartott grove-i főhadiszállásán, ahol sort kerített arra, hogy lerántsa a leplet a januárban már bemutatott vadonatúj autója idei festéséről.

Kép Az FW31 azonban nem csak új festést, hanem egy érdekes légterelőt is kapott, amely a pilótafülke mindkét oldalán tornyosul felfelé.

Az aerodinamikai elem bizonyára a légörvények helyes irányba állítását hivatott szolgálni, és nagyban hasonlít a BMW Sauber évekkel ezelőtt bevetett, majd a szabad kilátás korlátozása miatt betiltott ikertornyaira, ám az nem az autó orrkúpján, hanem hátrébb helyezkedik el.

A Williams istálló sokat vár az idei évtől, hiszen a tavalyi szezont mondhatni teljes egészében beáldozta azért, hogy megfelelően felkészüljön az új szabályokra.

A csapat névadó résztulajdonosa, Sir Frank Williams elmondta, hogy bár egy futamgyőzelem fantasztikus lenne, már akkor nagyon meg lenne elégedve, ha sikerülne közel kerülniük az első háromhoz az idei évben.

"Nagyon szeretnénk futamot nyerni, vagy folyamatosan az első háromban lenni, azonban már az is hatalmas előrelépés lenne, ha sikerülne közel kerülnünk az élmezőnyhöz az idei évben" – mondta Williams.

"Persze nem azt mondom, hogy lehetetlen még feljebb törni, de minden azon múlik, milyen munkát végeztünk a téli szezonban. Talán szerencsések leszünk az autóval."

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.