Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Red Bull szárnyakat kap?

2009.01.07

Az új szabályok új lehetőséget jelentenek a Formula-1-es követőbolynak. A Red Bull Racing abban bízik, hogy fel tudnak zárkózni, és rendszeresen jó pozícióban érhetnek célba.

A csapatfőnök, Christian Horner az Autosport-nak elmondta, hogy az új előírásoknak és a költségcsökkentéseknek köszönhetően nagyobb lesz a mozgásterük és több lehetőségük a sikeres szereplésre. "Remek szakemberekkel és megfelelő infrastruktúrával rendelkezünk, de mivel a Red Bull nem gyári csapat, korlátozottak a fejlesztési- és elemzési lehetőségeink. Szerencsére az új szabályok miatt ez nem releváns."

A csapat jobb szereplésre számít, mint 2008-ban, és Mark Webber balesetétől eltekintve a tervek szerint halad a felkészülés. "Sikerült teljesíteni a tervezett programot, ami elégedettségre ad okot. Elsősorban az abroncsok tesztelésére koncentráltunk. Sebastian hamar beilleszkedett a csapatba, és már nagyon várjuk az új autó érkezését."

A tervek szerint a februári autóbemutatón Mark Webber és Sebastian Vettel is részt vesz. Az ausztrál pilóta már megkezdte az edzést.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.